ѕвезди

1 Product

Филтри
  • 200 ден990 ден

    Љубовна илустрација инспирирана од „Остани до Крај“ на нашиот Тоше <3 Нашите арт принтови се испринтани со high-end принтерот Canon Prograf 1.000, кој користи пигментирани бои (LUCIA PRO) со богат интензитет и трајност над 200 години (без избледување – canon-гаранција), на текстурирана, високо-квалитетна 250 грамска хартија (pastel, made in italy).