ентериер

15 Products

Филтри
 • 420 ден

  Додај пустински вајб во твојот дом со Sandy Rose вазна во облик на шише со песочна текстура.

 • Нема на залиха
  Original price was: 900 ден.Current price is: 765 ден.

  The Irregulars вазната постои за да му се спротивстави на едноличното, едноставното, здодевното, и одлично го прави тоа. Со цвеќе во неа, или без.

 • Нема на залиха
  Original price was: 900 ден.Current price is: 765 ден.

  The Irregulars вазната постои за да му се спротивстави на едноличното, едноставното, здодевното, и одлично го прави тоа. Со цвеќе во неа, или без.

 • Нема на залиха
  Original price was: 450 ден.Current price is: 405 ден.

  Декоративната свеќа во облик на камен отсликува кул карактер и необичност и освен за свој кеф, супер е и како подарок за разни пригоди (роденден, вселување во нов дом, нова година, 8ми март) за посебните луѓе во твојот живот (омилента другарка, професорка, твојата бфф или бест фризерка форевр, другарка ти од пилатес, и слично).

  Кога гори свеќата, нејзиниот неправилен облик не му дозволува на стопениот восок да се задржи во средина како кај обичните свеќи, туку го усмерува восокот да тече по свеќата, па за да си ги заштитите површините по дома, бидете сигурни да има некаква подлога под свеќата.

 • -10% Off
  Original price was: 400 ден.Current price is: 360 ден.

  Декоративната свеќа во облик на камен отсликува кул карактер и необичност и освен за свој кеф, супер е и како подарок за разни пригоди (роденден, вселување во нов дом, нова година, 8ми март) за посебните луѓе во твојот живот (омилента другарка, професорка, твојата бфф или бест фризерка форевр, другарка ти од пилатес, и слично).

  Кога гори свеќата, нејзиниот неправилен облик не му дозволува на стопениот восок да се задржи во средина како кај обичните свеќи, туку го усмерува восокот да тече по свеќата, па за да си ги заштитите површините по дома, бидете сигурни да има некаква подлога под свеќата.

 • Нема на залиха
  600 ден

  Освен што ке освежи и разигра некое ќоше од твојот дом, тањирчево одлично ке ти се најде за часовникот, менѓушите, стегачот, и/или сите оние ситници кои ги имаш, кои си немаат свое место.

 • Нема на залиха
  1.250 ден

  Слонот, освен како прекар за некој близок кој се сеќава на апсолутно све од памтивек, во многу култури се интерпретира и како симбол на среќа, мудрост, успех, цврстина, лојалност… И без сите тие значења, украсното слонче го развеселува ентериерот. Супер и како подарок за различни пригоди, за себе, за другарка, за новиот стан на колешка ти, за некој близок кој се сеќава на апсолутно све од памтивек…

 • -15% Off
  Original price was: 1.300 ден.Current price is: 1.105 ден.

  Искористи ја декоративната жирафа за да додадеш див вајб во твојот ентериер.

 • Нема на залиха
  400 ден

  Кутивчево во облик на јаболко одлично ке ти се најде за оние ситници кои ги користиш често, како клучевите од авто, усб и слично, а не се баш за изложување. Или, скроз различно, за шекер, ситни колачиња, лешници, и така натака.

 • Нема на залиха
  Original price was: 200 ден.Current price is: 180 ден.

  Декоративната свеќа во облик на камен отсликува кул карактер и необичност и освен за свој кеф, супер е и како подарок за разни пригоди (роденден, вселување во нов дом, нова година, 8ми март) за посебните луѓе во твојот живот (омилента другарка, професорка, твојата бфф или бест фризерка форевр, другарка ти од пилатес, и слично).

  Кога гори свеќата, нејзиниот неправилен облик не му дозволува на стопениот восок да се задржи во средина како кај обичните свеќи, туку го усмерува восокот да тече по свеќата, па за да си ги заштитите површините по дома, бидете сигурни да има некаква подлога под свеќата.

 • Нема на залиха
  Original price was: 200 ден.Current price is: 180 ден.

  Декоративната свеќа во облик на камен отсликува кул карактер и необичност и освен за свој кеф, супер е и како подарок за разни пригоди (роденден, вселување во нов дом, нова година, 8ми март) за посебните луѓе во твојот живот (омилента другарка, професорка, твојата бфф или бест фризерка форевр, другарка ти од пилатес, и слично).

  Кога гори свеќата, нејзиниот неправилен облик не му дозволува на стопениот восок да се задржи во средина како кај обичните свеќи, туку го усмерува восокот да тече по свеќата, па за да си ги заштитите површините по дома, бидете сигурни да има некаква подлога под свеќата.

 • Нема на залиха
  Original price was: 400 ден.Current price is: 360 ден.

  Освен што ке освежи и разигра некое ќоше од твојот дом, тањирчево одлично ке ти се најде за твоите омилени стварчиња, како часовникот, менѓушите, стегачот, и слично, кои си немаат свое место.

 • Нема на залиха
  1.000 ден

  Слонот, освен како прекар за некој близок кој се сеќава на апсолутно све од памтивек, во многу култури се интерпретира и како симбол на среќа, мудрост, успех, цврстина, лојалност… И без сите тие значења, украсното слонче го развеселува ентериерот. Супер и како подарок за различни пригоди, за себе, за другарка, за новиот стан на колешка ти, за некој близок кој се сеќава на апсолутно све од памтивек…

 • Нема на залиха
  380 ден

  Симпатично место за твоите ланчиња, прстени, шноли, и други женски дрангулии. Супер како подарок за најдобрата другарка, колешка од работа, асистентка на факултет за било која пригода…

 • Нема на залиха
  350 ден

  Симпатично место за твоите ланчиња, прстени, шноли, и други женски дрангулии. Супер како новогодишен подарок за најдобрата другарка, колешка од работа, асистентка на факултет…