girl

1 Product

Филтри
  • 200 ден990 ден

    Сѐ што сакам е нежно да ме галат сенки од палми додека читам добри вести, со солена кожа и коса, а во позадина да слушам звуци на бранови, песни на птици и џагор од непознати луѓе. Is that too much to ask?

    Нашите арт принтови се испринтани со high-end принтерот Canon Prograf 1.000, кој користи пигментирани бои (LUCIA PRO) со богат интензитет и трајност над 200 години (без избледување – canon-гаранција), на текстурирана, високо-квалитетна 250 грамска хартија (pastel, made in italy).