картички

1 Product

Филтри
  • Позитивни Афирмации за Правење Чуда - Селфкеар at its finest - Концепт епродавница Френкли - frankly.mk
    480 ден

    ВАЖНО! Поради зголемени набавни цени на потребните материјали за изработка на афирмациите, од 5ти Декември цената на сетот ке биде зголемена од 380 на 480 денари.
    Basic сетот се состои од 7 картички со афирмации кои ќе ти помогнат да си ја обновиш и/или зацврстиш љубовта спрема себе, искрено да му поверуваш на животот дека е скроз на твоја страна, и да го започнеш најзабавното патување ever – кон твојата најдобра и најискрена верзија. И малку конфети за да ги прославиш сите твои мали и големи победи!