подарок за под елка

1 Product

Филтри
  • Нема на залиха
    250 ден

    Кога веќе имаш изберено топ новогодишен подарок, комплетирај го со забавно пакување и спреми се за сериозно радосни реакции.
    Избери ја обвивката со која сакаш да биде замотана кутијата од понудените патерни, а доколку имаш некаква желба за украсната трака, картичката за име и/или боја на конфети пиши ни во „Забелешка за Нарачка“ при нарачување.

    Clear