Тематски

6 Products

Филтри
 • Нема на залиха
  1.580 ден

  Твојата омилена женска заслужува подарок во кој ке може да ужива и да си ги полни батериите и душата. Само 1 на залиха!

  Подарокот се состои од:
  Афирмации за Правење Чуда
  Рачно изработено чинивче за накит Месечина
  Шоља за Кафе Indulge, розе
  Честитка “Среќен Ден Царице„
  Декоративно Пакување / basic – декоративна кутија + конфети + декоративна трака + картичка

  *Честитката може да биде било која, по твој избор, а истото се однесува и за декоративната трака (опции: црвена, светло розе, пинк, и маслинаста). Пиши нѝ го твојот избор при нарачување, во Забелешка за Нарачка, под делот за податоци.
  *За да стигнат производите во првобитна, неоштетена состојба, истите ке бидат соодветно заштитени пред да бидат ставени во декоративната кутија. Откако ке стигнат, можете самите да ги извадите од заштитните обвивки/кутивчиња и да ги распоредите убаво во кутијата (уште поубаво – на ваш начин).

 • Нема на залиха
  1.500 ден

  Терацо сет за жената која ужива во својот дом и времето поминато со себе. Совршен како осмомартовски подарок за мајка, баба, класна, колешка, омилена комшивка…

  Подарокот се состои од:
  Terrazzo Шоља
  Terrazzo Чинија
  Terrazzo Здела
  Честитка “Среќен Ден на Жената„
  Декоративно Пакување / basic – декоративно пакување + конфети + декоративна трака + картичка

  *Честитката може да биде било која, по твој избор, а истото се однесува и за декоративната трака (опции: црвена, светло розе, пинк, и маслинаста). Пиши нѝ го твојот избор при нарачување, во Забелешка за Нарачка, под делот за податоци.
  *За да стигнат производите во првобитна, неоштетена состојба, истите ке бидат соодветно заштитени пред да бидат ставени во декоративната кутија. Откако ке стигнат, можете самите да ги извадите од заштитните обвивки/кутивчиња и да ги распоредите убаво во кутијата (уште поубаво – на ваш начин).

 • Нема на залиха
  1.920 ден

  Овој селфкеар сет е скоцкан со многу љубов и со огромна желба да донесе уште повеќе љубов и позитивни промени кај кого и да заврши!

  Подарокот се состои од:
  Афирмации за Правење Чуда
  Дневник за Благодарност @365denablagodarnost
  Арт Принт Everything goes my Way + рамка 20х25см
  Честитка “Среќен Ден на Жената„
  Декоративно Пакување / basic – декоративна кутија + конфети + декоративна трака + картичка

  *Честитката може да биде било која, по твој избор, а истото се однесува и за декоративната трака (опции: црвена, светло розе, пинк, и маслинаста). Пиши нѝ го твојот избор при нарачување, во Забелешка за Нарачка, под делот за податоци.
  *За да стигнат производите во првобитна, неоштетена состојба, истите ке бидат соодветно заштитени пред да бидат ставени во декоративната кутија. Откако ке стигнат, можете самите да ги извадите од заштитните обвивки/кутивчиња и да ги распоредите убаво во кутијата (уште поубаво – на ваш начин).

 • Нема на залиха
  2.700 ден

  Подарок склопен со непроценливо тинтрање и себе-обожавање на ум.

  Подарокот се состои од:
  Афирмации за Правење Чуда
  Рачно изработени подметачи за чаши х2
  Ролер за масажа на лице Месечев Камен
  Златна Круна Декоративна Чинија (мала)
  Честитка “Обожавам што сум жена„
  Декоративно Пакување / basic – декоративна кутија + конфети + декоративна трака + картичка

  *Честитката може да биде било која, по твој избор, а истото се однесува и за декоративната трака (опции: црвена, светло розе, пинк, и маслинаста). Пиши нѝ го твојот избор при нарачување, во Забелешка за Нарачка, под делот за податоци.
  *За да стигнат производите во првобитна, неоштетена состојба, истите ке бидат соодветно заштитени пред да бидат ставени во декоративната кутија. Откако ке стигнат, можете самите да ги извадите од заштитните обвивки/кутивчиња и да ги распоредите убаво во кутијата (уште поубаво – на ваш начин).

 • Нема на залиха
  1.700 ден

  Совршен подарок за јаките пи*ки кои ти будат храброст и љубов!

  Подарокот се состои од:
  Арт Принт Sade (soldier of love) + рамка 20х25см
  Афирмации за Правење Чуда
  Рачно изработено чинивче за накит Месечина
  Честитка “Јака Пи*ка„
  Декоративно Пакување / basic (декоративна кутија + конфети + декоративна трака + декоративна картичка

  *Честитката може да биде било која, по твој избор, а истото се однесува и за декоративната трака (опции: црвена, светло розе, пинк, и маслинаста). Пиши нѝ го твојот избор при нарачување, во Забелешка за Нарачка, под делот за податоци.
  *За да стигнат производите во првобитна, неоштетена состојба, истите ке бидат соодветно заштитени пред да бидат ставени во декоративната кутија. Откако ке стигнат, можете самите да ги извадите од заштитните обвивки/кутивчиња и да ги распоредите убаво во кутијата (уште поубаво – на ваш начин).

 • 1.920 ден

  Подароков е совршен кога сакаш да ги охрабриш женските во твојот живот и да им подариш време и љубов за себе. Пригодата може да биде било каква – од чисто онака, преку дипломирање и мајчинство, до почнување свој бизнис, и сѐ помеѓу што една жена постигнува да направи!

  Подарокот се состои од:
  Афирмации за Правење Чуда
  Дневник за Благодарност @365denablagodarnost
  Арт Принт Everything goes my Way + рамка 20х25см
  Честитка “Само Напред„
  Декоративно Пакување / basic – декоративна кутија + конфети + декоративна трака + картичка

  *Честитката може да биде било која, по твој избор, а истото се однесува и за декоративната трака (опции: црвена, светло розе, пинк, и маслинаста). Пиши нѝ го твојот избор при нарачување, во Забелешка за Нарачка, под делот за податоци.
  *За да стигнат производите во првобитна, неоштетена состојба, истите ке бидат соодветно заштитени пред да бидат ставени во декоративната кутија. Откако ке стигнат, можете самите да ги извадите од заштитните обвивки/кутивчиња и да ги распоредите убаво во кутијата (уште поубаво – на ваш начин).