афирмации

2 Products

Филтри
 • 2.290 ден

  Подари ѝ симпатични и уникатни алатки за личен развој, љубов кон и верба во себе.

  Подарокот се состои од:
  – Арт Принт со Рамка Everything Goes my Way (20x25cm)
  – Дневник за Благодарност на Марија Колевски
  – Афримации за Правење Чуда
  – Честитка (по твој избор)
  – Декоративно Пакување (кутија + декоративна трака + картичка)
  – Декоративно Гранче Еукалиптус
  – Raffaello Чоколатца, х5

 • Позитивни Афирмации за Правење Чуда - Селфкеар at its finest - Концепт епродавница Френкли - frankly.mk
  480 ден

  ВАЖНО! Поради зголемени набавни цени на потребните материјали за изработка на афирмациите, од 5ти Декември цената на сетот ке биде зголемена од 380 на 480 денари.
  Basic сетот се состои од 7 картички со афирмации кои ќе ти помогнат да си ја обновиш и/или зацврстиш љубовта спрема себе, искрено да му поверуваш на животот дека е скроз на твоја страна, и да го започнеш најзабавното патување ever – кон твојата најдобра и најискрена верзија. И малку конфети за да ги прославиш сите твои мали и големи победи!