little miss

4 Products

Филтри
 • Нема на залиха
  1.790 ден

  Подарокот се состои од:

  – Шоља за Кафе Nothing but Flowers, розе
  – Честитка Vintage Birthday Cake
  – А5 Тефтер Feel Good – Little Miss Нема Паника Имам План
  – Декоративно Гранче Еукалиптус (минт-бело)
  – Две декоративни цветчиња
  – Бифитер џин – 0,05л
  – Рафаело – Сет од 4 чоколадца
  – Турско Кафе Блек Енд Изи и Кафе Инста Гранд – 3 во 1
  – Кутија за Подарок (Window box, large 34,5 x 25,5 x 7,5см) со Декоративни Картичка, Трака и Хартија за Полнење

  *Честитката, декоративната картичка и декоративната трака можат да се сменат, по ваш избор (пишете нѝ која избирате во делот Забелешка за Нарачка)
  Доколку не изберете, траката и картичката ке бидат во склад со боите и темата на самиот подарок.

 • 1.910 ден

  Подарокот се состои од:

  – Шоља за Кафе/Чај Long Pause, бела
  – Афирмации за Правење Чуда
  – А5 Тефтер Feel Good – Што е Најдоброто што Може да се случи? (хот пинк)
  – Честитка Welcome to the Real World
  – Декоративно Гранче Еукалиптус (минт-бело)
  – Бифитер џин – 0,05л
  – Турско Кафе Блек Енд Изи и Кафе Инста Гранд – 3 во 1
  – Рафаело чоколадце – 6 ком.
  – Кутија за Подарок (basic large 31,5 х 23,5 х 8,5см) со Декоративни Картичка, Трака и Хартија за Полнење

  *Честитката, декоративната картичка и декоративната трака можат да се сменат, по ваш избор (пишете нѝ која избирате во делот Забелешка за Нарачка)
  Доколку не изберете, траката и картичката ке бидат во склад со боите и темата на самиот подарок.

 • 1.790 ден

  Подарокот се состои од:

  – Шоља за Кафе Tranquility, розе
  – Честитка Честито Дипломирање
  – А5 Тефтер Feel Good – Little Miss Нема Паника Имам План
  – Декоративно Гранче Еукалиптус (минт-бело)
  – Две декоративни цветчиња
  – Бифитер џин – 0,05л
  – Рафаело – Сет од 4 чоколадца
  – Турско Кафе Блек Енд Изи и Кафе Инста Гранд – 3 во 1
  – Кутија за Подарок (Window box, large 34,5 x 25,5 x 7,5см) со Декоративни Картичка, Трака и Хартија за Полнење

  *Честитката, декоративната картичка и декоративната трака можат да се сменат, по ваш избор (пишете нѝ која избирате во делот Забелешка за Нарачка)
  Доколку не изберете, траката и картичката ке бидат во склад со боите и темата на самиот подарок.