Мала Тенка Снежна Елка во Вреќичка

280 ден

1 на залиха

За сите мали ќошиња што дефинитивно изгледаат празно, па и малце тажно, без нешто празнично на нив. Предлози – биро, масичката покрај кревет, полица за книги, тоалет, на маса за шминкање, бутик…

Додатни информации

Тежина 0,5 kg
Димензии 6 × 21 cm

Description

Мала Тенка Снежна Елка во Вреќичка

280 ден

1 на залиха