Ирвас во Одело

700 ден

1 на залиха

Пицнат во впечатливо плишано одело, овој ирвас е спремен за освојувачка акција на твоите празнични забави по дома. Затоа не оставај го сам, дотеран за џабе, и однеси му ја дома и женката ирвас. Зарем не изгледаат спремни за снимање на спотот за Baby it’s Cold Outside?

Додатни информации

Тежина 0,24 kg
Димензии 16 × 60 cm

Description

Ирвас во Одело

700 ден

1 на залиха