Златен Ирвас

460 ден

2 на залиха

Златниот ирвас не само што одлично се вклопува во новогодишните декорации, можеш да си го користиш низ целата година. Френкли предлози – најди му место негде на полицата за книги, на масичката до кревет, покрај телевизор…

Додатни информации

Тежина 0,33 kg
Димензии 18 × 6 × 16 cm

Description

Златен Ирвас

460 ден

2 на залиха