Снежна Елка во Вреќичка

420 ден

2 на залиха

Уште една варијанта на помала елка која освен што е топ за помали простори и за посуптилните меѓу нас, одговара и ако сакаш да појачаш со празничниот вајб по дома (супер ке стои во кујна, до телевизор, во ходник, на скали, во канцеларија, слично).

Додатни информации

Тежина 0,14 kg
Димензии 15 × 29 cm

Description

Снежна Елка во Вреќичка

420 ден

2 на залиха