дигитал

21 Products

Филтри
 • 950 ден

  Нека се знае дека љубовта царува во твојот дом.

  Принт + рамка во димензии 30х30см

  Нашите арт принтови се испринтани со high-end принтерот Canon Prograf 1.000, кој користи пигментирани бои (LUCIA PRO) со богат интензитет и трајност над 200 години (без избледување – canon-гаранција), на текстурирана, високо-квалитетна 250 грамска хартија (pastel, made in italy).

  Clear
 • 200 ден990 ден

  Инспирирано од раскошот на слободно утро и едноставноста на излегавање и доручек во кревет.

  Нашите арт принтови се испринтани со high-end принтерот Canon Prograf 1.000, кој користи пигментирани бои (LUCIA PRO) со богат интензитет и трајност над 100 години (без избледување – canon-гаранција), на текстурирана, високо-квалитетна 250 грамска хартија (pastel, made in italy).

 • Cheetah Гепард А4 Постер Френкли
  200 ден990 ден

  Цепај накај целите брзо како гепард.

  Нашите арт принтови се испринтани со незаменливиот high-end Canon Prograf 1.000 кој користи пигментирани бои (LUCIA PRO) со богат интензитет и трајност над 100 години (без избледување – canon-гаранција), на текстурирана, високо-квалитетна 250 грамска хартија.

 • Chiller Queen А4 Постер Френкли
  200 ден990 ден

  Chiller Queen ја слави девојката која знае дека за успех во животот, освен работа работа работа, важно е и безгрижното чилање од време на време. Или како што италијанците го нарекуваат – La Dolce far Niente.

  Нашите арт принтови се испринтани со незаменливиот high-end Canon Prograf 1.000 кој користи пигментирани бои (LUCIA PRO) со богат интензитет и трајност над 100 години (без избледување – canon-гаранција), на текстурирана, високо-квалитетна 250 грамска хартија.

 • Everything Goes my Way А4 Постер Френкли
  200 ден990 ден

  Добар мајндсет железни врати отвара. За девојките со позитивен став спрема животот исто толку колку и за девојките на кои им треба малку од истото.

  Нашите арт принтови се испринтани со незаменливиот high-end Canon Prograf 1.000 кој користи пигментирани бои (LUCIA PRO) со богат интензитет и трајност над 100 години (без избледување – canon-гаранција), на текстурирана, високо-квалитетна 250 грамска хартија.

 • 200 ден990 ден

  Доцните разговори и месечината.

  Нашите арт принтови се испринтани со high-end принтерот Canon Prograf 1.000, кој користи пигментирани бои (LUCIA PRO) со богат интензитет и трајност над 100 години (без избледување – canon-гаранција), на текстурирана, високо-квалитетна 250 грамска хартија (pastel, made in italy).

 • Meditation А4 Постер Френкли
  200 ден990 ден

  Исклучи се од сра*ата на светот, диши полека и најди си мир и тишина во себе.

  Нашите арт принтови се испринтани со незаменливиот high-end Canon Prograf 1.000 кој користи пигментирани бои (LUCIA PRO) со богат интензитет и трајност над 100 години (без избледување – canon-гаранција), на текстурирана, високо-квалитетна 250 грамска хартија.

 • 200 ден990 ден

  Магични работи се случуваат кога си тераш исклучиво своја работа. Нека постерот те потсети на тоа секогаш кога ќе ти забега мислата.

  Нашите арт принтови се испринтани со незаменливиот high-end Canon Prograf 1.000 кој користи пигментирани бои (LUCIA PRO) со богат интензитет и трајност над 100 години (без избледување – canon-гаранција), на текстурирана, високо-квалитетна 250 грамска хартија.

 • Plant Lady А4 Постер / За женските кои обожаваат растенија.
  200 ден990 ден

  За женските кои обожават растенија.

  Нашите арт принтови се испринтани со незаменливиот high-end Canon Prograf 1.000 кој користи пигментирани бои (LUCIA PRO) со богат интензитет и трајност над 100 години (без избледување – canon-гаранција), на текстурирана, високо-квалитетна 250 грамска хартија.

 • 200 ден990 ден

  Една е Sade!

  Нашите арт принтови се испринтани со незаменливиот high-end Canon Prograf 1.000 кој користи пигментирани бои (LUCIA PRO) со богат интензитет и трајност над 100 години (без избледување – canon-гаранција), на текстурирана, високо-квалитетна 250 грамска хартија.

 • 200 ден990 ден

  Let me take you down…

  Нашите арт принтови се испринтани со high-end принтерот Canon Prograf 1.000, кој користи пигментирани бои (LUCIA PRO) со богат интензитет и трајност над 200 години (без избледување – canon-гаранција), на текстурирана, високо-квалитетна 250 грамска хартија (pastel, made in italy).

 • 200 ден990 ден

  За утра со мирис на море, солени коси, ладни цициња под сенки од палми..

  Нашите арт принтови се испринтани со high-end принтерот Canon Prograf 1.000, кој користи пигментирани бои (LUCIA PRO) со богат интензитет и трајност над 100 години (без избледување – canon-гаранција), на текстурирана, високо-квалитетна 250 грамска хартија (pastel, made in italy).

 • 200 ден990 ден

  Секое дупе заслужува добар скуиз.

  Нашите арт принтови се испринтани со high-end принтерот Canon Prograf 1.000, кој користи пигментирани бои (LUCIA PRO) со богат интензитет и трајност над 100 години (без избледување – canon-гаранција), на текстурирана, високо-квалитетна 250 грамска хартија (pastel, made in italy).

 • 170 ден960 ден

  Илустрацијава е инспирирана од истоимената песна на еден од најдобрите инди бендови Metronomy од нивниот албум “Small World” од 2022 година, и е тука да нѝ даде надеж за подобри времиња.
  *Овој принт е хоризонтален т.е. landscape (20 х 15см, 25 х 20см, 29.7 х 21см, 40 џ 30см, и 50 х 40 см)

  Нашите арт принтови се испринтани со незаменливиот high-end Canon Prograf 1.000 кој користи пигментирани бои (LUCIA PRO) со богат интензитет и трајност над 100 години (без избледување – canon-гаранција), на текстурирана, високо-квалитетна 250 грамска хартија.

 • 170 ден960 ден

  Јако гушкање лечи све.

  Нашите арт принтови се испринтани со high-end принтерот Canon Prograf 1.000, кој користи пигментирани бои (LUCIA PRO) со богат интензитет и трајност над 100 години (без избледување – canon-гаранција), на текстурирана, високо-квалитетна 250 грамска хартија (pastel, made in italy).

 • 200 ден990 ден

  За сите наши омилени артисти и артистки кои нѝ ги ежат телата и нѝ ги галат душите.

  Нашите арт принтови се испринтани со high-end принтерот Canon Prograf 1.000, кој користи пигментирани бои (LUCIA PRO) со богат интензитет и трајност над 100 години (без избледување – canon-гаранција), на текстурирана, високо-квалитетна 250 грамска хартија (pastel, made in italy).