Арт Принт – Chiller Queen

200 ден990 ден

Chiller Queen ја слави девојката која знае дека за успех во животот, освен работа работа работа, важно е и безгрижното чилање од време на време. Или како што италијанците го нарекуваат – La Dolce far Niente.

Нашите арт принтови се испринтани со незаменливиот high-end Canon Prograf 1.000 кој користи пигментирани бои (LUCIA PRO) со богат интензитет и трајност над 100 години (без избледување – canon-гаранција), на текстурирана, високо-квалитетна 250 грамска хартија.

Додатни информации

Димензии N/A
size

15 x 20cm, 20 x 25cm, 21 x 29.7, 30 x 40cm, 40 x 50cm

Description

Оценки и коментари

Сѐ уште нема коментари

Остави оценка

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Chiller Queen А4 Постер Френкли

Арт Принт - Chiller Queen

Додај во кошничка