памук

4 Products

Филтри
 • 990 ден

  Ако Bowie ти значи било што, ова е маицата за тебе. Ако пак имаш некој близок кој го обожава, ова е перфектниот подарок за неа/него.

  100% памук

  *маицата на сликава е број S
  *доколку во момент немаме на залиха, маичката која ја избравте ке биде испратена за достава во рок од 5-10 дена.

 • 990 ден

  Храбро и на свој начин освој го секој ден и сѐ што ти носи со добра мисла. И уште подобра маица.

  100% памук
  100% македонски производ – маица, илустрација, принт

  *маицата на сликава е број М
  *доколку во момент немаме на залиха, маичката која ја избравте ке биде испратена за достава во рок од 5-10 дена.

 • 990 ден

  Храбро и на свој начин освој го секој ден и сѐ што ти носи со добра мисла. И уште подобра маица.

  100% памук
  100% македонски производ – маица, илустрација, принт

  *маицата на сликава е број XL
  *доколку во момент немаме на залиха, маичката која ја избравте ке биде испратена за достава во рок од 5-10 дена.

 • 990 ден

  Покажи фул спремност за журкање со кул, oversized маица.

  100% памук
  100% македонски производ – маица, илустрација, принт

  *маицата на сликава е број L
  *доколку во момент немаме на залиха, маичката која ја избравте ке биде испратена за достава во рок од 5-10 дена.