Мали Декоративни Чинивчиња за Сервирање, сет од 3

790 ден

9 на залиха

Разиграј ја твојата празнична трпеза со мали чинивчиња за сервирање во облик на ѕвезди и елки. Супер погодни за апетисани, ајвар, маслинки, хумус и други слични дипови и грицки.

*Подлогата е 12х29см. Чинивчето во облик на ѕвездичка е 10см должина (од еден до друг крак), а чинивчето елкичка е 9,5см (долу, во најширокиот дел) х 11см (висина).

Description

Оценки и коментари

Сѐ уште нема коментари

Остави оценка

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Мали Декоративни Чинивчиња за Сервирање, сет од 3

790 ден

9 на залиха