Мини Снежна Елкичка на трупче

350 ден

4 на залиха

*пластика/дрво

Додатни информации

Димензии 8 × 8 × 15 cm

Description

Оценки и коментари

Сѐ уште нема коментари

Остави оценка

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Мини Снежна Елкичка на трупче

350 ден

4 на залиха