Send Nudes

100 ден

Честиткава е инспирирана првенствено од и наменета главно за врски на далечина, или кога сте на кратко разделени поради пример семестар во странство, бизнис патување, корона, а недостигањето достигнува опасни пропорции.

Честитката Ви стига спремна за подарување – имате празен простор внатре за да си напишете ваша порака и ја добивате заедно со бело плико.

Додатни информации

Димензии 12 × 16,5 cm

Description

Send Nudes

100 ден