Те Обожавам

100 ден

“Искрено кажано, тинтрај ме“ на суптилен начин.

Секоја честитка ви стига спремна за подарување – имате празен простор внатре за да си напишете ваша порака и ја добивате заедно со бело плико.

Додатни информации

Димензии N/A
За Кого

За Неа, За Него

Description

Оценки и коментари

Сѐ уште нема коментари

Остави оценка

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Те Обожавам

Додај во кошничка