Твојте Бакнежи на Мојте Бели Кошули

100 ден

Љубовна честитка инспирирана од песната на нашиот Тоше <3 *илустрацицијата е наша оригинална, а принтана е на рециклирана 300 грамска хартија.

Додатни информации

Димензии 12 × 17 cm

Description

Оценки и коментари

Сѐ уште нема коментари

Остави оценка

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Твојте Бакнежи на Мојте Бели Кошули

100 ден