Честитка за Новороденче – Добредојде Малечка

100 ден

Честитка за најмалите кои само што пристигнуваат во овој убав свет.

*илустрацицијата е наша оригинална, а честитката е принтана на рециклирана 300 грамска хартија.
*честитката доаѓа со плико, и внатре има празен простор за ваша лична порака.

Додатни информации

Димензии 24 × 12 × 17 cm

Description

Оценки и коментари

Сѐ уште нема коментари

Остави оценка

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Честитка за Новороденче - Добредојде Малечка

100 ден