Дневник за Благодарност / Марија Колевски

790 ден

Да бидеш благодарна за твојот живот, за твоите најблиски, за сѐ она што имаш, и за сите проблеми и предизвици кои ги немаш, во тоа е тајната на среќен, здрав и исполнет живот. Иако звучи едноставно и лесно, не сите практикуваме благодарност, особено не секојдневно. Затоа, благодарна сум што Марија Колевски свесно и посветено го креираше овој дневник за благодарност за да нѝ даде на сите една симпатична алатка за да ги запишуваме сите оние нешта, мали и големи, за кои сме благодарни секој ден и кои нѝ го прават животот поубав, полесен и порадосен.

Description

Оценки и коментари

Сѐ уште нема коментари

Остави оценка

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Дневник за Благодарност / Марија Колевски

790 ден