Еј абе се Сеќаваш ли..?

100 ден

За моментите кои дефинитивно заслужуваат да останат запаметени.

Секоја честитка ви стига спремна за подарување – имате празен простор внатре за да си напишете ваша порака и ја добивате заедно со бело плико.

Додатни информации

Димензии 12 × 16,5 cm

Description

Еј абе се Сеќаваш ли..?

100 ден