Крема Против Стареење 45+

100 ден

Роденденска честитка за луѓето кои не ги боли уво за години. А ако плаче заради нова брчка, бело влакно, или едноставно нема многу смисла за хумор, честитката не е за неа/него.

Честитката Ви стига спремна за подарување – имате празен простор внатре за да си напишете ваша порака и ја добивате заедно со бело плико.

Додатни информации

Димензии 12 × 16,5 cm

Description

Оценки и коментари

Сѐ уште нема коментари

Остави оценка

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Крема Против Стареење 45+

100 ден