Радости Радости Радости!

100 ден

Честитка за веридба и за сите големи љубови кои ке траат цел еден век.

Честитката Ви стига спремна за подарување – имате празен простор внатре за да си напишете ваша порака и ја добивате заедно со бело плико.

Description

Оценки и коментари

Сѐ уште нема коментари

Остави оценка

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Радости Радости Радости!

100 ден