Среќни Празници / Мачка и Елка

100 ден

За секој што чува мачки и е запознаен со нивните празнични лудории.

Честитката Ви стига спремна за подарување – имате празен простор внатре за да си напишете ваша порака и ја добивате заедно со бело плико.

Додатни информации

Димензии 17 × 12 cm

Description

Оценки и коментари

Сѐ уште нема коментари

Остави оценка

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Среќни Празници / Мачка и Елка

100 ден