Обожавам што сум Жена

100 ден

За жени кои обожаваат што се жени, осмомартовски, другарски или за чисто-онака прилики, но никако во пмс/циклус денови.

Секоја честитка ви стига спремна за подарување – имате празен простор внатре за да си напишете ваша порака и ја добивате заедно со бело плико.

Додатни информации

Димензии 24 × 12 × 17 cm

Description

Оценки и коментари

Сѐ уште нема коментари

Остави оценка

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Обожавам што сум Жена

100 ден