Со Тебе под Еден Чадор да се Стиснам

100 ден

Љубовна честитка инспирирана од „По Тебе“ на нашиот Тоше <3 *илустрацицијата е наша оригинална, а принтана е на рециклирана 300 грамска хартија.

Додатни информации

Димензии 12 × 17 cm

Description

Оценки и коментари

Сѐ уште нема коментари

Остави оценка

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Со Тебе под Еден Чадор да се Стиснам

100 ден