Среќен Роденден (you old bitch)

100 ден

Роденденска честитка за сите женски со добра смисла за хумор, и најверојатно дефинитивно не ако се како Рејчел од Friends (епизодата the One where they all turn 30).

Честитката Ви стига спремна за подарување – имате празен простор внатре за да си напишете ваша порака и ја добивате заедно со бело плико.

Description

Оценки и коментари

Сѐ уште нема коментари

Остави оценка

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Среќен Роденден (you old bitch)

100 ден