Честитка за Дипломирање – Welcome to the Real World (inspired by Friends)

100 ден

Честитка инспирирана од нашата all time favorite серија Friends и е топ избор за тазе дипломираните френдс фанови.

*илустрацицијата е наша оригинална, а честитката е принтана на рециклирана 300 грамска хартија.
*честитката доаѓа со плико, и внатре има празен простор за ваша лична порака.

Додатни информации

Димензии 24 × 12 × 17 cm

Description

Оценки и коментари

Сѐ уште нема коментари

Остави оценка

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Честитка за Дипломирање - Welcome to the Real World (inspired by Friends)

100 ден