дипломирање

10 Products

Филтри
 • 2.040 ден

  Подарокот се состои од:

  – Шоља за Кафе Tranquility, розе
  – Шоља за Кафе Tranquility, минт
  – Честитка Радости Радости Радости
  – Декоративно Гранче Еукалиптус (минт-бело)
  – Смирноф водка – 0,05л 2ком.
  – Турско Кафе Блек Енд Изи 2ком. и Кафе Инста Гранд – 3 во 1 2ком.
  – Рафаело – Сет од 4 чоколадца 2ком.
  – Кутија за Подарок (basic large 31,5 х 23,5 х 8,5см) со Декоративни Картичка, Трака и Хартија за Полнење

  *Честитката, декоративната картичка и декоративната трака можат да се сменат, по ваш избор (пишете нѝ која избирате во делот Забелешка за Нарачка)
  Доколку не изберете, траката и картичката ке бидат во склад со боите и темата на самиот подарок.

 • 1.740 ден

  Подарокот се состои од:

  – Голема керамичка вазна Амстердам, пастел (old rose)
  – Шоља за Кафе/Чај Tulip, жолта
  – ИнстаГранд Кафе Капучино Ванила +Турско Кафе Блек енд Изи
  – Декоративно Цвеќе (снопче)
  – 15 Мини Чоколатца Најлепше Жеље
  – Честитка Само Напред
  – Кутија за Подарок Window Box, square со Декоративно Полнење, Декоративна Картичка + Декоративна Трака

  *Честитката, декоративната картичка и декоративната трака можат да се сменат, по ваш избор (пишете нѝ која избирате во делот Забелешка за Нарачка)
  Доколку не изберете, траката и картичката ке бидат во склад со боите и темата на самиот подарок.

 • 760 ден

  Подарокот се состои од:

  – А5 Тефтер Feel Good – Само Напред
  – Честитка Честито Дипломирање
  – Фереро Рошер – Сет од 4 чоколадца
  – Кутија за Подарок (window box, basic 22,5 х 17 х 6см) со Декоративни Картичка, Трака и Хартија за Полнење

  *Честитката, декоративната картичка и декоративната трака можат да се сменат, по ваш избор (пишете нѝ која избирате во делот Забелешка за Нарачка)
  Доколку не изберете, траката и картичката ке бидат во склад со боите и темата на самиот подарок.

 • Нема на залиха
  1.790 ден

  Подарокот се состои од:

  – Шоља за Кафе Nothing but Flowers, розе
  – Честитка Vintage Birthday Cake
  – А5 Тефтер Feel Good – Little Miss Нема Паника Имам План
  – Декоративно Гранче Еукалиптус (минт-бело)
  – Две декоративни цветчиња
  – Бифитер џин – 0,05л
  – Рафаело – Сет од 4 чоколадца
  – Турско Кафе Блек Енд Изи и Кафе Инста Гранд – 3 во 1
  – Кутија за Подарок (Window box, large 34,5 x 25,5 x 7,5см) со Декоративни Картичка, Трака и Хартија за Полнење

  *Честитката, декоративната картичка и декоративната трака можат да се сменат, по ваш избор (пишете нѝ која избирате во делот Забелешка за Нарачка)
  Доколку не изберете, траката и картичката ке бидат во склад со боите и темата на самиот подарок.

 • 1.910 ден

  Подарокот се состои од:

  – Шоља за Кафе/Чај Long Pause, бела
  – Афирмации за Правење Чуда
  – А5 Тефтер Feel Good – Што е Најдоброто што Може да се случи? (хот пинк)
  – Честитка Welcome to the Real World
  – Декоративно Гранче Еукалиптус (минт-бело)
  – Бифитер џин – 0,05л
  – Турско Кафе Блек Енд Изи и Кафе Инста Гранд – 3 во 1
  – Рафаело чоколадце – 6 ком.
  – Кутија за Подарок (basic large 31,5 х 23,5 х 8,5см) со Декоративни Картичка, Трака и Хартија за Полнење

  *Честитката, декоративната картичка и декоративната трака можат да се сменат, по ваш избор (пишете нѝ која избирате во делот Забелешка за Нарачка)
  Доколку не изберете, траката и картичката ке бидат во склад со боите и темата на самиот подарок.

 • 1.790 ден

  Подарокот се состои од:

  – Шоља за Кафе Tranquility, розе
  – Честитка Честито Дипломирање
  – А5 Тефтер Feel Good – Little Miss Нема Паника Имам План
  – Декоративно Гранче Еукалиптус (минт-бело)
  – Две декоративни цветчиња
  – Бифитер џин – 0,05л
  – Рафаело – Сет од 4 чоколадца
  – Турско Кафе Блек Енд Изи и Кафе Инста Гранд – 3 во 1
  – Кутија за Подарок (Window box, large 34,5 x 25,5 x 7,5см) со Декоративни Картичка, Трака и Хартија за Полнење

  *Честитката, декоративната картичка и декоративната трака можат да се сменат, по ваш избор (пишете нѝ која избирате во делот Забелешка за Нарачка)
  Доколку не изберете, траката и картичката ке бидат во склад со боите и темата на самиот подарок.

 • 1.620 ден

  Подарокот се состои од:

  – Шоља за Кафе Playful, сина
  – А5 Тефтер Feel Good, Само Напред
  – ИнстаГранд Кафе 3во1 и Турско Кафе Блек енд Изи
  – Ferrero Rocher, пакетче од 4 чоколатца
  – Ballantine’s виски – 0,05л
  – Декоративно Гранче Еукалиптус
  – Честитка Честито Дипломирање
  – Кутија за Подарок со Декоративна Картичка + Декоративна Трака

  *Честитката, декоративната картичка и декоративната трака можат да се сменат, по ваш избор (пишете нѝ која избирате во делот Забелешка за Нарачка)
  Доколку не изберете, траката и картичката ке бидат во склад со боите и темата на самиот подарок.

 • 1.445 ден

  Подарокот се состои од:

  – Шоља за Кафе/Чај Terra, Dead Sea
  – А5 Тефтер Feel Good – Што е Најдоброто што Може да се случи? (емералд)
  – Честитка Честито Дипломирање
  – Декоративно Гранче Еукалиптус (минт-бело)
  – Jameson виски – 0,05л
  – Фереро Рошер – Сет од 4 чоколадца
  – Турско Кафе Блек Енд Изи и Кафе Инста Гранд – 3 во 1
  – Кутија за Подарок (basic large 31,5 х 23,5 х 8,5см) со Декоративни Картичка, Трака и Хартија за Полнење

  *Честитката, декоративната картичка и декоративната трака можат да се сменат, по ваш избор (пишете нѝ која избирате во делот Забелешка за Нарачка)
  Доколку не изберете, траката и картичката ке бидат во склад со боите и темата на самиот подарок.

 • 2.340 ден

  Подарокот се состои од:

  – Голема керамичка вазна Амстердам, пастел (old rose)
  – Шоља за Кафе Tulip, розе х2
  – Декоративно гранче Colorful Birds (зелено)
  – 2х Турско Кафе Блек енд Изи и 2х ИнстаГранд Кафе 3во1
  – 2х Рафаело – Сет од 4 чоколадца
  – Честитка Уживајте во Новото Дома
  – Кутија за Подарок со Декоративна Картичка + Декоративна Трака

  *Честитката, декоративната картичка и декоративната трака можат да се сменат, по ваш избор (пишете нѝ која избирате во делот Забелешка за Нарачка)
  Доколку не изберете, траката и картичката ке бидат во склад со боите и темата на самиот подарок.

 • 100 ден

  Честитка инспирирана од нашата all time favorite серија Friends и е топ избор за тазе дипломираните френдс фанови.

  *илустрацицијата е наша оригинална, а честитката е принтана на рециклирана 300 грамска хартија.
  *честитката доаѓа со плико, и внатре има празен простор за ваша лична порака.